Актори Київського драмтеатру на Подолі відвідали лікарню Мечникова (ВІДЕО)

17:14, 3 вер. 2019
 
Актори Київського драмтеатру на Подолі відвідали лікарню Мечникова (ВІДЕО)

3-го вересня до лікарні Мечникова завітали актори Київського драмтеатру на Подолі, які приїхали до міста з комедійною п’єсою “Замовляю любов”. Серед трьох учасників театральної групи приїхав заслужений актор України В’ячеслав Довженко, відомий публіці головною роллю у фільмі “Кіборги” режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

Актори навідались до палати, у якій наразі перебуває четверо важкопоранених бійців Збройних сил України, які днями були привезені до лікарні імені Мечникова з численними мінно-вибуховими та осколковими пораненнями.

Разом із В’ячеславом Довженком військослужбовців провідали акторки київського драмтеатру Ірина Грищенко та Лариса Трояновська. Вони подякували пораненим та побажали їм швидкого одужання.

Після візиту до палати відділення інтенсивної терапії політравми лікарі-хірурги показали акторам поранення на світлинах та рентген-знімках. Після цього актори розповіли про свої враження від побаченого.

« Я сказав їм “дякую”. Важко щось сказати в цій ситуації», — розповів виконавець гоовної ролі в “Кіборгах”.

«Завдяки їм ми можемо знімати фільми, водити дітей в садочки, до школи, будувати майбутнє...» — додав В’ячеслав.

Акторка Ірина Грищенко, не стримуючи емоцій, додала: «Я кажу їм “дякую”, а вони мені посміхаються. З такими хлопцями ми маємо перемогти».

Нагадаємо, що останніми днями до Лікарні Мечникова зі Сходу доправили кілька бійців, поранених у зоні проведення ООС, одного з них сьогодні готують до операції 

Текст та світлини: Микита Бондарєв