У Дніпрі комунальники зняли прапори на могилах бійців до завершення благоустрою ділянки

18:24, 12 вер. 2019
 
У Дніпрі комунальники зняли прапори на могилах бійців до завершення благоустрою ділянки

У Дніпрі комунальники зняли прапори, які були встановлені біля могил загиблих бійців на Краснопільському кладовищі до завершення благоустрою ділянки. 21 державний прапор та 8 прапорів батальйону “Донбас” у серпні встановили бійці та волонтери. За словами директорки департаменту соціальної політики Юлії Дмитрової, встановлення цих прапорів не було погоджено з міськрадою.

«Ці прапори – їх або просто знесе вітром. Ми просто тимчасово їх будемо знімати і на кладовищі на зберігання залишимо. Допоки ми ведемо благоустрій ділянки цієї. Будуть встановлені невеликі, 6 метрів, флагштоки для кожного підрозділу хлопців, які там поховані. Вони будуть поруч з прапором України стояти», – сказала Юлія Дмитрова, директорка департаменту соціальної політики Дніпровської міськради.

Василь Чабанов – один з тих, хто встановлювали прапори на кладовищі.

«Я побачив, що немає жодного прапора, не державного, ні прапорів батальйону «Донбас». Мене це обурило. І ще зібрали не тільки прапори, а й повиривали ті труби, які були встановлені в землю для того, щоб можна було прапори ставити, міняти їх, у разі, якщо вони неналежно виглядатимуть», – зазначив Василь Чабанов.