Державною фіскальною службою виявлені 31 нелегальні автозаправки

14:21, 16 сер. 2019
 
Державною фіскальною службою виявлені 31 нелегальні автозаправки

У Дніпропетровській області в інформаційних базах фіскальної служби виявлені 31 автозаправки, які працювали без ліцензій. Про це повідомив речник фіскальної служби в області Олександр Громадський.

Перевірка відбувалась на виконання норми закону, щодо обов’язкового ліцензування пального, яке реалізується на АЗС. Ця норма набрала чинності 1 липня 2019.

Після перевірки в інформаційній базі, фактично було перевірено 22 автозаправки. На 19 з них, за словами Олександра Громадського, співробітникам фіскальної служби відмовились надавати дозвільні документи.

Старший оперуповноважений управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області Євген Павлюк розповів: «Фактично за результатами перевірки встановлено відсутність дозвільних документів. Більш того юристами та людьми спортивної статури практично на всіх автозаправних станціях здійснювалося перешкоджання діям співробітників податкової міліції».

За результатами перевірки складено акти на підставі яких будуть виписані штрафи до 250 тисяч гривень по кожній заправці, яка працює без ліцензії на продаж та зберігання пального. Наразі перевірки тривають.