Лікар і фельдшер, які були травмовані під час аварії, перебувають у стані середнього ступеня тяжкості

13:59, 12 сер. 2019
 
Лікар і фельдшер, які були травмовані під час аварії, перебувають у стані середнього ступеня тяжкості

Лікар і фельдшер, які були травмовані під час аварії на перехресті вулиць Образцової та Байкальської, перебувають у стані середнього ступеня тяжкості. Вони отримали струс головного мозку та множинні забої тіла. Про це повідомила заступниця директора обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Алла Матушак. 

«Автомобіль швидкої медичної допомоги Новокодацької підстанції м. Дніпро під час госпіталізації пацієнта в 6 міську лікарню, потрапив в ДТП. Він зіткнувся з вантажівкою. В результаті чого постраждав лікар-фельдшер, пацієнт з супроводжуваними особами. У лікаря і фельдшера на даний час струс головного мозку, множинні забої тіла, стан середнього ступеня тяжкості, вони госпіталізовані в 6 міську лікарню», ‒ говорить заступниця директора обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Алла Матушак.

Людмила Копиленко, речниця патрульної поліції в області, каже: «Попередньо автомобіль швидкої допомоги рухався на червоне світло з увімкненими світловими сигналами, а водій вантажівки, мабуть, не відреагував. Патрульні викликали слідчих, і там будуть з’ясовуватися усі обставини цієї події. Нагадуємо ще раз, що є пункт правил Пропуск спец транспорту. Водії, будь ласка, дотримуйтеся його».

Нагадаємо, аварія сталася 10 серпня близько 19-ї години на перехресті вулиць Байкальська та Академіка Образцова у Дніпрі. Як повідомляє прес-служба Національної поліції в області, попередньо встановлено, що 28-річний водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz», який рухався на зелене світло світлофора, допустив зіткнення з автомобілем швидкої допомоги, водій якого перетинав перехрестя на червоне світло з увімкненими маячками та звуковою сигналізацією.