У Черкаському відбулася церемонія з приводу повернення військових (ВІДЕО)

16:20, 17 лип. 2019
 
У Черкаському відбулася церемонія з приводу повернення військових (ВІДЕО)

На базі розташування 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” у селищі міського типу Черкаське, що на Дніпропетровщині, відбулась церемонія з нагоди повернення військовослужбовців із зони проведення Операції Об’єднаних сил. Військові провели пів року в районі Донецька, виконуючи бойові завдання, біля шахти Бутівка та промзони в Авдіївці.

Церемонія розпочалась із привітання нового командира 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” — Дмитра Брижинського.

«Я вдячний кожному бійцю сьогодні, я пишаюсь кожним військовослужбовцем нашої бригади, я впевнений, що вони мене не підведуть у любій ситуації, виконають поставлені завдання», — сказав Дмитро Брижинський.

Військові вшанували пам’ять загиблих холоднояровців на боях під Донецьком, після чого військовослужбовцям були вручені нагороди та звання. В рамках церемонії на території розташування бригади відбулась виставка військового озброєння бригади та фотовиставка зі світлинами загиблих віськовослужбовців.

Попереду на холодноярівців чекають відпустки та час із родинами, а далі — бойове злажування, тренування, навчання та нові бойові завдання.