У Кривому Розі люди перекрили дорогу та вимагали поновити електропостачання (ВІДЕО)

17:07, 9 лип. 2019
 
У Кривому Розі люди перекрили дорогу та вимагали поновити електропостачання (ВІДЕО)

Близько 10 ранку перехрестя вулиці Електроніки та проспекту Поштовий блокували жителі вулиці Богдановича, а жителі проспекту Поштовий заблокували рух транспорту на перехресті вулиць Василя Суманєєва та Вознесенського. Учасники акції у такий спосіб намагалися привернути увагу до відновлення електропостачання у їхніх домівках. Люди живуть без світла з 2 липня, через буревій, що стався у місті.

Валентина Безсмертна живе у будинку по вулиці Богдановича, каже: «Це приватний сектор, там лише пенсіонери. Світла немає, викликати швидку неможливо, зарядити мобільний неможливо. Не можуть приготувати їжу. Не працюють магазини, нічого не працює».

Мешканець будинку по проспекту Поштовий Сергій Кучер розповів: «Телефонували і таке інше. Зверталися в обленерго. Ніхто не звертає уваги. Нам повідомили, немов до кінця липня нічого не чекайте. У людей увірвася терпець і ми вийшли».

За інформацією Алли Гурової, представниці прес-служби ДТЕК “Дніпровські електромережі”, наразі в різних куточках містах працює двадцять шість бригад, задіяли 40 одиниць техніки. Станом на дванадцяту годину 9 липня без електрики у Кривому Розі 1523 абоненти, найбільш усього відключень у Центрально-Міському районі – 663 помешкання.