На Дніпропетровщині поблизу навчально-тренувального полігону поранили підлітка

10:53, 25 чер. 2019
 
На Дніпропетровщині поблизу навчально-тренувального полігону поранили підлітка

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Полтаві, розслідують обставини поранення 15-річного хлопця неподалік навчально-тренувального полігону в селі Партизанське Дніпропетровської області. Про це повідомили в пресслужбі ДБР в Полтаві.

За попередньою інформацією, інцидент стався 24 червня вдень: під час навчально-тренувальних стрільб із автоматичної зброї курсантів 1 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ хлопець 2004 року народження отримав вогнепальне поранення в праве стегно.

«Наразі триває комплекс невідкладних слідчих дій, а також з’ясовується за яких обставин потерпілий опинився на лінії вогню», – йдеться в повідомленні.

Потерпілий прооперований у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні, йому видалили кулю з правого стегна. Кістки не пошкоджені, життю загроз немає.

Як зазачили в ДБР, досудове розслідування розпочато за фактом недбалості службових осіб Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ під час організації проведення навчально-тренувальних стрільб (частина 1 статті 367 Кримінального Кодексу України).