14 квітня на лінію 102 надійшло 7 повідомлень про замінування

15:35, 15 кві. 2019
 
14 квітня на лінію 102 надійшло 7 повідомлень про замінування

14 квітня на лінію 102 надійшло 7 повідомлень про замінування. Про це повідомив речник служби надзвичайників в області Олег Кушнірук. Всі повідомлення виявились хибними. Встановленням особи та міста, з якого надходять повідомлення про замінування займається головне управління поліції в області. Всі повідомлення надходять різними шляхами, із спільного — тільки те, що це місця перебування великої кількості людей, розповів Олег Кушнірук.


- Вчора, 14 квітня, розпочинаючи з 16.10 по місту Дніпру, Шевченківський район, Аеропортівська, 42, відділ багажу міжнародного аеропорту міста Дніпро. Потім торгово-розважальний центр Пасаж, Караван, Ашан, готель Жовтневий, готель Європейський. На всіх цих об’єктах були відпрацьовані спільні дії ДСНС, нацполіції, вибухотехніків, де на місці було встановлено, що на всіх цих об’єктах то було хибне замінування, - розповів речник служби надзвичайників в області.


- Не потрібно реагувати на це, як на закономірність, тому що ми не можемо гарантувати, що наступний виклик буде хибним. Всі служби вживають всіх заходів, щоб забезпечити, щоб жодній людині нічого не загрожувало. Підтвердиться це чи ні, - каже Катерина Метельська, речниця патрульної поліції в області.

За словами Катерини Метельської, 14 квітня на кожний обєкт виїжджали пожежно-рятувальні бригади, районна слідчо-оперативна група, патрульна поліція, вибохово-технічні підрозділи та кінологічна служба. Виїзд однієї аварійно-рятувальної бригади на один об’єкт коштує близько 34 тисяч гривень — повідомив Олег Кушнірук.