Влад Зінкевич працюватиме над проєктами Суспільного у центральному офісі

Влад Зінкевич працюватиме над проєктами Суспільного у центральному офісі

18 сер. 2022

Із 1 вересня продюсер Дніпровської філії Суспільного Влад Зінкевич змінює штатну посаду та розпочинає роботу над проєктами у центральній дирекції Суспільного Мовлення. 

Продюсером Суспільне Дніпро Влада Зінкевича обрали на відкритому конкурсі восени 2020 року. Раніше він працював лінійним продюсером телеканалу Суспільне Луцьк. 15 серпня члени правління Суспільного Мовлення  проголосували за звільнення з посади продюсера Дніпровської філії

Читайте також: «Ці місяці страшної війни показали, наскільки цінними є наші регіони», 一 Ольга Крупник, випускова «Суспільне. Спротив»

Влад Зінкевич здійснив значний внесок у розбудову Суспільного мовника в регіоні. У співпраці з командою торік йому вдалося втілити 14 спецпроєктів (зокрема, «Різдво на Суспільному», «Театр: як це працює», виїзні студії на  «Іграх нескорених» та фестивалях «Джаз на Дніпрі» та  Space Swing), реалізували 5 проєктів за участю сторонніх продакшенів через програму «Створюй із Суспільним» (документальний цикл про каральну психіатрію «Діагноз: вільні», «Правдоборці», «Сильні. Другий сезон» та інші). 

«Достроково завершую свої повноваження продюсера “Суспільне Дніпро». Це виважений крок, хоч і щемливий для мене особисто, оскільки нам вдалося реалізувати якісні проєкти, згуртувати, підсилити колектив та закріпити позиції на медіа ринку у Дніпрі. Філії залишається з чудовою професійною командою, у моїх же планах — стати частиною нових телевізійних проєктів, які вироблятимуться центральним офісом. Щодо нового медіапродукту можу сказати лише, що це буде новий і відмінний від інформаційних марафонів контент. Подробиці поки не розголошую», — каже Влад Зінкевич.

Обов’язки продюсера Суспільне Дніпро тимчасово виконуватиме Анастасія Плющова.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю розподілені, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне на Дніпропетровщині — це телеканал Суспільне Дніпро та Українське радіо Дніпро, а також цифрові платформи — сайт Суспільне Новини та у соцмережі: