Суспільне Дніпра інформаційно підтримує Ігри Нескорених

Суспільне Дніпра інформаційно підтримує Ігри Нескорених

8 лип. 2021

10 липня у Кривому Розі відбудуться Всеукраїнські ветеранські змагання «Ігри Нескорених. Кривий Ріг»*. Суспільний мовник Дніпра – інформаційний партнер події. 

Вдруге Ігри Нескорених відбудуться не в столиці — до масового спортивного заходу для ветеранів залучають регіони. Протягом двох днів у Кривому Розі на стадіоні Металург та у Палаці водних видів спорту пройдуть змагання у 2 видах спорту: стрільбі з лука та плаванні. Урочисте відкриття Ігор відбудеться 10 липня о 9:00 

Про особливості цьогорічних змагань та про учасників спортивних баталій слухайте 8 липня в ефірі UA: Українське радіо. Дніпро (Кривий Ріг) о 17:10. 

Суспільний мовник Дніпра розповідатиме про найцікавіше зі змагань. Знімальні групи UA: ДНІПРО, команди UA: Українського радіо. Дніпро та UA: Українського радіо. Дніпро (Кривий Ріг) працюватимуть на обох локаціях, де відбуватимуться Ігри Нескорених. Програми за участю тренерів, учасників (бійців, що зазнали травм внаслідок бойових дій), організаторів та суддів змагань слухайте 10 липня о 12:10 та 17:10 на UA: Українського радіо. Дніпро (Кривий Ріг)

Стежити за маганнями в онлайн-форматі можна на ютуб-каналі Дніпровської філії Суспільного – журналісти мовника вестимуть стрім-трансляцію з місця події. 

Як повідомили організатори, до участі у змаганнях зареєструвався 98 ветеранів та військовослужбовців. До Кривого Рогу приїдуть хлопці та дівчата з 20 областей нашої країни. Кожен учасник самостійно вирішував, у скількох видах спорту змагатися за медалі. Так, у стрільбі з лука будуть змагатися 68 учасників, у плаванні – 65. Серед них і ті, хто вже не вперше бере участь у змаганнях і ті, для яких зі змагання стануть першими у житті

«Ігри Нескорених» йдуть в регіони, бо дуже важливо розвивати ветеранську спільноту, що займається спортом. Оскільки спорт – надзвичайно ефективний інструмент фізичної реабілітації ветеранів, — говорить комунікаційний менеджер Ігор Нескорених в Україні Світлана Судак. — Ми маємо прекрасну історію співпраці із Суспільним мовником. Цінності Суспільного і відповідальність збігаються  із нашим проектом. Тому, користуючись нагодою, запрошуємо всіх жителів Кривого Рогу та Дніпропетровської області прийти і підтримати учасників Ігор Нескорених. Це завжди безкомпромісні змагання та дуже тепла побратимська атмосфера поза стартовими майданчикам Чекаємо боротьби Духу тих, чия Воля сильніша за тіло».

Нагадаємо, дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.

Слухати UA: Українське радіо Дніпро можна на частотах: 

  • Дніпро — 87,5 FM
  • Нікополь — 106 FM,
  • Кривий Ріг — 90,4 FM,
  • Павлоград— 104,2 FM,
  • Орли — 99,2 FM

Онлайн радіомовлення на сайті філії.

 

*Ігри Нескорених — міжнародні змагання для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки, засновані Його Високістю Герцогом Сассекським в 2014 році. Україна долучилась до Ігор Нескорених у 2017 році, дебютувавши на змаганнях у Торонто, Канада, у 2018 році — в австралійському Сіднеї. Мета проєкту «Ігри Нескорених в Україні» — створювати нові можливості для поранених та травмованих українських ветеранів та військовослужбовців, підтримуючи їх на шляху до фізичного відновлення та соціальної інтеграції. Організацію змагань здійснює Міністерство ветеранів України спільно з Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» та БФ «Повернись живим» за підтримки Черкаської міської ради та Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.