На UA: ДНІПРО почався фінальний етап зйомок «Різдва на Суспільному» 

На UA: ДНІПРО почався фінальний етап зйомок «Різдва на Суспільному» 

24 гру. 2020

336 годин підготовки, 10 годин знімального дня, 5 масштабних декорацій, 3 локації телевізійного павільйону, 15 кг штучного снігу та 90 м гірлянд — так в математичних цифрах виглядає масштабна робота, яка зараз ведеться на Дніпровській філії Суспільного, де готують концерт  «Різдво на Суспільному».  За словами продюсера філії Влада Зінкевича, створення святкового концерту вийшло на фінішну пряму  — залишилися останні штрихи в монтажі відзнятого матеріалу, і святковий подарунок від творчого колективу мовника та дніпровських музикантів готовий йти на зустріч з своїм глядачем та нести святковий настрій.   

Нагадаємо, що «Різдво на Суспільному» — це подарунок на свята, який готує своїй  аудиторії Дніпровський мовник. До музичних вітань рідної Дніпропетровщини  та інших міст України долучилися  56 учасників із 7 колективів-виконавців, які не просто заспівають знайому з дитинства усім українцям колядку, а виконають її у різних нетрадиційних жанрах. 

Глядачі Суспільного почують відомі українські колядні пісні у стилі фольк, джаз, опера, соул та реп. Серед учасників: оперна співачка Галина Охотнік, гурт Edelweiss, колективи "Криниця" та "Криниченька", дует "Галушка & Salo", гурт "Вертем", гурт "Funky Fresh", дитячий хор "Color Music", дует "Галушка & Salo" - репер Дмитро Ніколенко та бітбоксер Дмитро Дорошенко. 

Крім самих концертних номерів, глядачі зможуть побачити телебачення зсередини, адже за задумом авторів ідеї, колядники прийшли колядувати саме на знімальний майданчик Суспільного мовника Дніпра. 

«Різдво на Суспільному» можна буде дивитися уже на початку січня 2021 року. Прем’єра запланована на всіх платформах UA: ДНІПРО. До того ж святкові колядки залунають в усіх куточках Дніпропетровщини, де звучить UA: Українське радіо  — задля цього йде робота над створенням  радіоверсії концерту. «Різдво  на Суспільному» стане подарунком не  тільки для жителів Дніпровського регіону. Концерт транслюватимуть UA: ТЕРНОПІЛЬ, UA: БУКОВИНА (Чернівці), UA: КРИМ, UA: ОДЕСА, UA: ЗАПОРІЖЖЯ, UA: КИЇВ, UA: СУМИ, UA: МИКОЛАЇВ, UA: ВОЛИНЬ, UA: ЧЕРНІГІВ, UA: ХЕРСОН,  UA: ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, UA: ВІННИЦЯ, UA: ДОНБАС, UA: КАРПАТИ та UA: ЧЕРКАСИ.