UA: ДНІПРО готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів у мери місцевим телеканалам

UA: ДНІПРО готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів у мери місцевим телеканалам

29 жов. 2020

Суспільний мовник Дніпропетровщини UA: ДНІПРО готовий виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду міського голови міст Дніпропетровської області та надати сигнал трансляції зацікавленим телеканалам.

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Дніпровської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

«Три роки роботи, зокрема над проєктами про вибори різних рівнів, довели незаангажованість Суспільного мовника. Наразі ні в кого не лишається сумніву, що лише Суспільне в змозі надати дійсно незалежний майданчик для дискусії різних політичних сил. З усією відповідальністю ми готуємося до дебатів учасників другого туру виборів у регіонах, аби провести їх максимально якісно, за найвищими стандартами журналістики. Водночас ми готові поділитися сигналом трансляції «Виборчий округ. Дебати» з зацікавленими медіа, аби якнайбільше глядачів змогли побачити дискусію кандидатів і зробити свідомий вибір», — зазначила генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів  Суспільне Дніпра надасть кандидатам офіційні запрошення до участі в дебатах. 

«Станом на сьогодні ми чекаємо оголошення офіційних результатів виборів. Припускаємо, що може бути другий тур виборів на посаду міського голови у різних містах Дніпропетровщини. Ми, як єдиний незалежний Суспільний мовник регіону готові до такої ситуації, і уже працюємо над розробкою формату дебатів між двома кандидатами у прямому ефірі телеканалу UA: ДНІПРО. Ми беремо на себе повністю усю організацію теледебатів та трансляцію для того, аби зберегти незаангажованість», — сказав продюсер Дніпровської філії Суспільного Влад Зінкевич. 

Нагадаємо, з 15 по 23 жовтня в ефірі телеканалу UA: ДНІПРО вийшло 7 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві» за участі кандидатів на посаду міського голови Дніпра. З підсумками проєкту можна ознайомитися за посиланням.