Ранкове шоу просто неба: суспільний мовник Дніпра провів ефір з відкритого майданчика

Ранкове шоу просто неба: суспільний мовник Дніпра провів ефір з відкритого майданчика

10 лип. 2018

Ранкове шоу на "51 телеканалі" Дніпровській філії Суспільного 10 липня вийшло в ефір з відкритого майданчика. Студію просто неба облаштували на балконі першого поверху телекомпанії, звідки відкривається вид на фруктовий сад і виноградник. Уперше ведучі та гості програми провели ефір у світлі сонця замість софітів й під спів пташок.

"Вийти за межі студії нам вдалося виключно завдяки співпраці технічного і творчого відділів, симбіозу ідей та здібностей. Допоки дозволяють погодні умови, експериментуватимемо з ефірами просто неба раз на тиждень, як мінімум. Але продовжимо втілювати й інші задуми, що дозволять глядачам стати учасниками живих шоу", – зазначила продюсерка Дніпровської філії Національної суспільної телерадіокомпанії Оксана Цибуля.

У ранковому шоу "51 телеканалу", що вийшло в ефір 10 липня, для глядачів підготували традиційні рубрики "Афіша", "Слово дня", "Руханка просто неба", були показані сюжети про йогу в гамаці, відкриття мистецького простору в Дніпрі та фестиваль ковалів у Полтаві. Разом із музикантом Михайлом Чернявським ведучі Тетяна Загора й Анастасія Рюмік опанували ази медитації під гітару, а від лікарки Алли Толчинської довідалися, як обирати не лише смачні, але й корисні дині та кавуни.

Протягом місяця на суспільному мовнику Дніпра планують також започаткувати тематичні скайп-включення в прямі ефіри. Зокрема, ведучі з різних локацій міста транслюватимуть ранковий ритм мегаполіса, будуть спілкуватися з перехожими на актуальні теми та залучати цікавих спікерів до стрімів просто неба.

Окрім того, за словами Оксани Цибулі, 13 липня в ранковому шоу стартує щотижнева рубрика "Батьківський чат", присвячена актуальним питанням батьків школярів. А вже 16 липня буде представлена ранкова рубрика "Чого не розуміє моя бабуся?" – про просунутих бабусь, що своїм прикладом надихають онуків до нових звершень.