У Дніпрі комунальники спробували демонтувати сходи до приміщення приватної ветлікарні, власник викликав поліцію (ВІДЕО)

14:57, 5 лис. 2019
 
У Дніпрі комунальники спробували демонтувати сходи до приміщення приватної ветлікарні, власник викликав поліцію (ВІДЕО)

Сьогодні вранці на вулиці Богдана Хмельницького в Дніпрі представники КП "Благоустрій" спробували демонтувати металеві сходи, що вели до приватної ветеринарної лікарні. На початку робіт власника приміщення не було, були лише дві співробітниці. Власник з документами під’їхав, коли роботи почалися.

Олена працює у лікарні ветеринаркою, каже, що їм запропонували вийти з приміщення, якщо у лікарні немає іншого виходу.

«На жаль, у нас не було ніяких ні паперів, ні повідомлень, взагалі нічого. Прийшли люди – невідомо хто. Тобто мені було невідомо, що це за люди, не було ніяких документів, вони нічого не сказали. Сказали, деформація сходів. Все», – розповіла Олена.

Коли приїхав власник лікарні, роботи припинили.

«Це договір, який було укладено з «Благоустроєм» 12 вересня 2019 року. Ми склали договір, як всі! Прийшов їхній співробітник, приніс припис, зібрав всі необхідні документи, зробив все і, як виявилося, що до реєстру це не було внесено і цій папірець нічого не вартий», – каже власник ветеринарної клініки Іван Васильєв.

Власник викликав поліцію, вимагаючи від працівників КП "Благоустрій" заварити пошкоджений елемент сходів.

«Пошкодили сходи. Нещодавно, менш ніж за місяць, все було повністю було пофарбовано, обробили шви в будинку. Десть приблизно півтора-два місяці працівники працювали на риштованні, щоб все це зробити, і тут - ось. Варвари», – зазначив власник.

Кореспонденти Суспільного звернулись до міськради й чекають на коментар представників КП "Благоустрій".