Студенти отримають доступ до гуртожитку «Дніпровської політехніки» за графіком – мерія

11:41, 8 жов. 2019
 
Студенти отримають доступ до гуртожитку «Дніпровської політехніки» за графіком – мерія

Студенти отримають доступ до гуртожитку «Дніпровської політехніки» за графіком Про це повідомили у Дніпровській міській раді за підсумками засідання надзвичайної комісії, яке відбулося сьогодні вранці.

Як повідомили в мерії, турецька компанія «Limak», яка здійснює контроль за маячками на будівлі, поінформувала, що руху будинку наразі не зафіксовано. Рятуваьники, поліція, будівельники, представники вишу та мерії обстежать гуртожиток, щоб визначити графік та порядок доступу до будівлі для вивезення особистих речей студентів.

«Крім цього, найближчим часом фахівці з гідрогеології проведуть дослідження ґрунту навколо гуртожитку № 2. Тільки після офіційних висновків спеціалістів у мерії зможуть визначити, коли відновлювати рух транспорту», – йдеться в повідомленні.

Сьогодні надзвичайна комісія вирішила виставити додаткові пости патрульної поліції на вул. Паторжинського та вул. Героїв Крут, аби врегулювати транспортний потік. 

5-го жовтня біля гуртожитку "Дніпровської політехніки" № 2 утворилась яма, яка могла стати причиною тріщини в стіні будівлі. Її засипали землею та бетоном. Тоді ж зафіксували зміщення будинку на 1 см. На стінах встановили маячки, щоб стежити, чи є подальші зміщення стін. Близько 200 студентів евакуювали в інші гуртожитки, зокрема в сусідній.