Прокуратура області заявляє, що перевіряє ймовірне привласнення бюджетних коштів на ремонті Нового мосту в Дніпрі

10:09, 12 сер. 2019
 
Прокуратура області заявляє, що перевіряє ймовірне привласнення бюджетних коштів на ремонті Нового мосту в Дніпрі

Прокуратура області заявляє, що перевіряє ймовірне привласнення бюджетних коштів під час проведення ремонту Нового мосту в Дніпрі. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

За даними відомства, прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в області ДЗЕ НП України проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження, "розпочатого за фактом можливого привласнення бюджетних коштів під час здійснення ремонту Нового мосту в Дніпрі (ст. 191 Кримінального кодексу України)".

9 серпня правооохоронці здійснили огляд мосту разом зі спеціалістами експертних установ, «під час проведення якого відібрані та вилучені зразки бетону(керни), які направлено експерту для дослідження».

Досудове розслідування триває.

У зв’язку із завершенням ремонтних робіт у ніч з 17 на 18 липня рух через Новий міст було перекрито. Тривають ремонтні роботи, які включають включають в себе гідроізоляцію, укладання двох шарів асфальту та встановлення деформаційних швів. Автомобільний рух по мосту планують відновити орієнтовно 12 вересня.

Нагадаємо, 12 липня до Дніпра з робочим візитом завітав Президент України Володимир Зеленський. Мер міста Борис Філатов побився об заклад із президентом, що ремонт мосту завершать до 14 вересня.