Хлопчик, який впав з вікна у Кривому Розі, готують до переводу з реанімації до нейрохірургічного відділення

13:14, 22 лип. 2019
 
Хлопчик, який впав з вікна у Кривому Розі, готують до переводу з реанімації до нейрохірургічного відділення

Дитина, яка випала із вікна у Кривому розі, зараз знаходиться в реанімації в обласній дитячій клінічній лікарні. Життю хлопчика нічого не загрожує, його стан стабільний, його готують до переведення до стаціонару, повідомив Володимир Агафонов, завідувач дитячого нейрохірургічного відділення.


Володимир Агафонов розповів про стан хлопця: «Вчора з Кривого Рогу була доставлена дитина, один рік одинадцять місяців [вік дитини - прим. редакції], з травмою, яка була отримана в результаті падіння з висоти другого поверху. Стан при надходженні був важким через неврологічний дефіцит. Були проведені всі необхідні діагностичні обстеження, та медичні процедури. Зараз стан його стабільний, життю нічого не загрожує, динаміка з неврології та соматики позитивна, в принципі дитина готова до переведення з реанімації в нейрохірургічне відділення».

Речниця обласної поліції Ганна Старчевська повідомила, що зараз вирішується питання про притягнення матері дитини до адміністративної відповідальності.

«До поліції Кривого Рогу надійшов виклик, що в місті Кривому Розі з вікна другого поверху випав хлопчик. Хлопчика одразу було доставлено до лікарні. Як ми встановили, мати залишила дитину на свого брата і пішла на роботу. І брат недоглядів, хлопчик заліз на підвіконня і випав з висоти другого поверху. Дитина знаходиться у лікарні, її життю нічого не загрожує дана подія занесена до журналу єдиного обліку. Вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності стосовно того, що вона покинула дітей на брата, однак цим питанням буде займатись ювенальна превенція», - каже Ганна Старчевська.

Нагадаємо, у Кривому Розі, дворічний хлопчик випав з вікна другого поверху. Подія сталася вранці 21-го липня у Довгинцівському районі міста. Про це повідомила речниця Нацполіції у Кривому Розі Юлія Цуркаленко. Спочатку дитина була госпіталізована до 8-ї міської лікарні Кривого Рогу із переламом лобної кістки. Потім хлопчика перевезли до обласної дитячої клінічної лікарні у Дніпрі.