Володимир Зеленський побував на будівництві другої черги об’їзної дороги Дніпра

17:19, 12 лип. 2019
 
Володимир Зеленський побував на будівництві другої черги об’їзної дороги Дніпра

Під час свого візиту до Дніпра президент України Володимир Зеленський побував на будівництві другої черги об’їзної дороги обласного центру. Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської ОДА.

«Цьогоріч ми ставимо задачу - знайти кошти на будівництво якісних доріг на Нікополь і Кривий Ріг, а також завершити другу чергу об’їзної навколо Дніпра», – сказав Володимир Зеленський.

За інформацією в. о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Владислава Животченка, для завершення будівництва другої черги об’їзної Дніпра необхідні два роки та майже мільярд гривень.

Нова дорога дозволить розвантажити від транзитного транспорту правий берег обласного центру. Проте нині через брак коштів роботи не проводяться.

«Нині Дніпро - одне з небагатьох великих міст України, яке не має об’їзної дороги. Транзитний транспорт рухається прямо через центральну частину міста. Південний обхід вирішить цю проблему», – сказав Владислав Животченко.

Друга черга об’їзної дороги – це ділянка у 7 км, яка веде від Запорізької траси до Південного мосту. Її будівництво передбачає роботу над 12 окремими об’єктами - самим дорожнім полотном, транспортними розв’язками, комунікаціями. Нині ділянка готова наполовину.