Через несвоєчасне відновлення електропостачання у Кривому Розі відкрили справу – поліція (ОНОВЛЕНО)

17:29, 10 лип. 2019
 
Через несвоєчасне відновлення електропостачання у Кривому Розі відкрили справу – поліція (ОНОВЛЕНО)

Через несвоєчасне відновлення електропостачання 10 липня слідчі Криворізького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Про це повідомили в пресслужбі Криворізького відділення поліції.

Як зазначили в поліції, «у ході розслідування будуть встановлені усі обставини справи».

Водночас у коментарі журналістам "UA:ДНІПРО" головний інженер Криворізьких міських електричних мереж “ДТЕК “Дніпровські електромережі” Павло Северинчук зазначив, що ліквідація наслідків негоди триває і "ніхто не залишиться без світла".

"Запевняємо: до кожного прийдемо, ніхто не залишиться без світла. Треба трохи потерпіти. Сьогодні надвечір маємо план піти від масовості, бригади не будуть їхати, поки ми не зменшимо максимально кількість споживачів, які залишились без світла", - сказав він.

2 липня у Кривому Розі внаслідок негоди було знеструмлено декілька районів міста. Станом на ранок 10 липня 933 адреси були без електропостачання.

За останні декілька днів жителі Кривого Рогу виходили на акції протесту, вимагаючи якнайшвидшого відновлення електропостачання.