У театрі драми та комедії пройшла прем’єра вистави "Ревізор" (ВІДЕО)

14:48, 4 лип. 2019
 
У театрі драми та комедії пройшла прем’єра вистави

У Дніпрі, у театрі драми та комедії, пройшла прем’єра вистави "Ревізор". На прем’єру прийшло близько двохсот людей. Режисер вистави Антон Меженін — викладач Київського Національного університету культури та мистецтв, переможець Міжнародного фестивалю "Схід-Захід-2019". У рамках співпраці з театром драми та комедії режисер здійснив постановку нової вистави «Ревізор» за п’єсою Миколи Гоголя, цією виставою театр закриває 92-й театральний сезон.

Антон Меженін розповів: «Моє режисерське вирішення, і актори про це грають: це вистава про страх. Страх, хочемо ми цього чи не хочемо, але це така властивість, яка притаманна всім нам».

Олексій Клеменов  грав у виставі роль Хлестакова, каже, що працювати йому було неважко. «Шукали свій підхід, якесь незвичне прочитання. Він все ж таки відрізняється, відрізняється сильно від того що мав на увазі Микола Васильович Гоголь. В нас він абсолютно інший, такий супер сучасний», - каже Олексій.

Директор Дніпропетровського академічного театру драми та комедії Сергій Мазаний каже, що ця прем’єра має для театру дуже велике значення Він говорить: «Цією виставою ми створюємо заявку на переформатування. Тобто ми робимо таку внутрішню творчу ревізію. І саме "Ревізором" ми це створюємо».

У творчих планах режисера продовжити співпрацю з Дніпропетровським театром драми та комедії.