У Кривому Розі поліція перевірила повідомлення про «замінування» вишів

14:37, 24 чер. 2019
 
У Кривому Розі поліція перевірила повідомлення про «замінування» вишів

24 червня на електрону адресу поліції Кривого Рогу надійшло повідомлення про замінування вишів міста. Про це UA: ДНІПРО розповіла речниця Криворізької поліції Оксана Лєсонєн. За її словами, за вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки з собаками, рятувальники та «швидка», людей евакуювали, прилеглу територію оглянули на наявність небезпечних та підозрілих предметів.

«Нас «мінують» за останній місяць вже третій раз. Знову прийшов лист електронною поштою про замінування. Відразу керівництво відреагувало на нього, приїхали відповідні служби. Було евакуйовано 280 осіб. Студентів було близько сорока осіб, а інші – це персонал вузу. Сприйняття? Здається що – вже скільки можна, але, зрозуміло, що є і певний страх. Двічі замінування не підтвердилося, але ми ж не можемо сподіватися і на третє, тому страх відбувається», – сказала в.о. проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Криворізького національного університету Юлія Кашубіна.

Після перевірки, близько 12-ї години дня, персонал та студенти Криворізького педуніверситету та Криворізького національного університету повернулись до роботи та навчання.