Нещасний випадок на недобудові в Жовтих Водах: одна дитина загинула, друга тяжко травмована

13:03, 18 чер. 2019
 
Нещасний випадок на недобудові в Жовтих Водах: одна дитина загинула, друга тяжко травмована

17 червня з дев’ятого поверху недобудови у Жовтих Водах впали дві дівчинки. Одна загинула на місці, інша в тяжкому стані була доставлена до лікарні, про це повідомили в нацполіції області.

Інформація до поліції надійшла близько 10 години вечора 17 червня. Дівчата навчаються у дев’ятому класі, вчора ввечері пішли гуляти разом із друзями.

За інформацією правоохоронців, недобудова не охоронялась, зараз поліція встановлює балансоутримувача будівлі.

«На даний час ця подія кваліфікована як нещасний випадок. Ми поспілкувались з батьками щодо того, що там могли робити дівчата, вони дев’ятикласниці пішли гуляти разом із своїми друзями. Що саме там відбувалось, зараз ми встановлюємо. Звертаємось до всіх батьків – будь ласка, забезпечте безпеку своїх дітей під час літніх канікул. Ми зі свого боку робимо все можливе, щоб профілактувати такі трагедії, однак з настанням літа у нас зазвичай збільшується кількість нещасних випадків як на воді ,так і під час прогулянок саме серед підлітків. Будь ласка, поспілкуйтесь з дітьми, щоб вони не гуляли в місцях, де може бути будь-яка загроза», – сказала Ганна Старчевська, речниця Нацполіції в Дніпропетровській  області.