Випускники Дніпропетровщини вальсували на фестивалі Dnipro Valse (ФОТО)

11:56, 18 чер. 2019
 
Випускники Дніпропетровщини вальсували на фестивалі Dnipro Valse (ФОТО)

У Дніпрі, на Фестивальному причалі, відбувся фестиваль Dnipro Valse-2019. У ньому взяли участь майже півсотні шкіл регіону. Про це повідомив заступник начальника управління молоді та спорту Дніпропетровської ОДА Владислав Яцук.

Щоб взяти участь у конкурсі, треба було зняти шкільний вальс на камеру, викласти в Youtube й надіслати посилання організаторам.

«Щороку на останній дзвоник випускники готують вальс. Діти вкладають  у танець душу й серце. Пропонуємо зняти його на відео та надіслати на обласний конкурс Dnipro Valse. Цьогоріч до нього долучилися майже півсотні шкіл не тільки Дніпра, а й інших населених пунктів регіону. З них сім вийшли у фінал. Плюс запросили учнів трьох шкіл з найяскравішими вальсами», – зазначив .

У фіналі просто неба на набережній Дніпра кружляли пари із Дніпра, Кам’янського та Павлограда. Обласне танцювальне свято влаштувала вже всьоме.

Переможці Dnipro Valse - випускники школи №137 з Дніпра - отримали в подарунок телевізор. Решта команд-учасників – портативні колонки, радіосистеми з мікрофонами та крісла-мішки.