Поліція Кам’янського притягла до адміністративної відповідальності водія маршрутки

14:16, 23 кві. 2019
 
Поліція Кам’янського притягла до адміністративної відповідальності водія маршрутки
Поліція Кам’янського притягла до адміністративної відповідальності водія маршрутки, у якої сьогодні вранці відмовили гальма. Протокол складено за статтею 121 - "Керування транспортним засобом, що має несправності". Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця Кам’янського відділу Нацполіції Олена Тімченко.
 
Олена Тімченко підтвердила, що причиною несправності стала відмова гальмової системи, а саме "розрив діафрагми в електроакумуляторі".
 
Також було складено протокол щодо механіка компанії-перевізника ТОВ "Інтерспецмаркет" за статтею 128 - "Випуск на лінію транспортного засобу, стан якого не відповідає встановленим вимогам".
 
Поліція готує листа до органів місцевого самоврядування про необхідність перевірки компанії-перевізника щодо технічної справності транспортних засобів громадського користування.
 
Представниця компанії-перевізника ТОВ "Інтерспецмаркет" відмовилась коментувати цей інцидент.
Нагадаємо, сьогодні зранку в автобуса маршруту 22Б, що спускався по проспекту Свободи у Кам’янському, відмовили гальма. Як зафіксувала веб-камера, встановлена на цій дільниці, водій виїхав на трамвайні рейки. Ніхто не постраждав.