Баскетболісти Дніпра зіграли на виїзді із БК "Запоріжжя"

17:05, 22 кві. 2019
 
Баскетболісти Дніпра зіграли на виїзді із БК

Баскетболісти Дніпра зіграли на виїзді із БК "Запоріжжя". 16 квітня Дніпро програв Хіміку і зараз змагається за 3 місце. 


Швидкі атаки, міцний захист та влучні кидки за «дуги» дали відрив команді баскетбольного клубу «Запоріжжя» – 31:21 після першої чверті та 61 на 32 перед великою перервою.

- Ми почали потворно гру. Припустилися дуже багато помилок. Розконцентрація була. Дали запоріжцям грати в свій улюблений баскетбол – швидкий та з великою кількість триочкових кидків,розповів Дмитро Глебов, форвард баскетбольного клубу «Дніпро»

Команда Валерія Плеханова продовжувала домінувати на майданчику. У третій чверті запоріжці набрали 30 очок.

– Видно, що команда ще не може зібратись після поразки у Южному у півфіналі. Але це спорт і через такі матчі також слід проходити. За великим рахунком ми готові до цього. Зараз потрібно тверезо проаналізувати, що сталося і рухатись далі. Прикро одне, те що ми не маємо бажання виграти кожну гру, а включаємося тільки у важливих матчах, коли на кону стоїть якийсь титул,каже Денис Журавльов, головний тренер баскетбольного клубу «Дніпро»

У підсумку, перевага гравців «Запоріжжя» склала 24 очки – 110 на 86. Третину переможних балів запорізькій команді приніс американський легіонер Майкл Холтон, на рахунку якого 37 очок та по п’ять підбирань і результативних передач.

– Однозначно, матч дуже важливий, всіх із перемогою. Скажу так, ми скористалися тією перевагою стосовно «Дніпра», що у них було менше на три дні на підготовку. Втім, вважаю, що як і раніше, у нас шанси на здобуття нагород 50 на 50. Закликаю нікого не спокушатися, адже це тільки перемога один нуль у серії. Все тільки починається, розповів Валерій Плеханов, головний тренер баскетбольного клубу «Запоріжжя»

Наступна зустріч суперників відбудеться сьогодні, 22 квітня, теж у Палаці спорту «Юність». Бронзова серія триватиме до трьох перемог однієї з команд.


Автор: Валентин Пересипкін