Права дітей: здоров’я, безпека, можливості — тематичний марафон на UA: ДНІПРО

Права дітей: здоров’я, безпека, можливості — тематичний марафон на UA: ДНІПРО

1 чер. 2021

До Міжнародного дня захисту дітей команда UA: ДНІПРО організувала тематичний марафон. 1 червня на всіх платформах мовника дивіться, слухайте й читайте про права дітей в Україні, про захист дітей, що постраждали у війні на Сході Україні, про медичне обслуговування, безпеку та можливості маленьких українців.

Розпочне марафон о 12: 15 програма «Тема дня» на UA: Українське радіо Дніпро. Що треба знати про права дітей та які права малечі найчастіше порушують на Дніпропетровщині? Про це — у розмові з головою правозахисної спілки «Допоможемо дітям» Миколою Кожушком та заступником  начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Летучим.

Які права мають діти з інвалідністю та їхні батьки на Дніпропетровщині? Як послуга «раннє втручання» впроваджується в регіоні для дітей з інвалідністю? Про це в ефірі UA: Українське радіо Дніпро в 17:15 в програмі «Тема дня»» з Анастасією Мандрика.  У студії — голова Громадської організації «Ангел дитинства» Наталія Алексєєва. На телефонному зв’язку соціальний педагог комунального закладу соціального захисту Центр соціальної підтримки дітей «Довіра» Маргарита Бєляєва.

О 19:00 в ефірі телеканалу UA: ДНІПРО у програмі «Сьогодні. Головне» — розмова про правовий статус дітей, які постраждали через війну на Донбасі. У випуску новин дивіться матеріал про безпеку дітей у школах та відеоспостереження для школярів.

Нагадаємо, що дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Слухати UA: Українське радіо Дніпро можна на частотах: 

  • Дніпро — 87,5 FM
  • Нікополь — 106 FM,
  • Кривий Ріг — 90,4 FM,
  • Павлоград— 104,2 FM,
  • Орли — 99,2 FM

Онлайн-радіомовлення — на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах: