«Ринок праці: виклики регіону» —  дводенний марафон на всіх платформах UA: ДНІПРО

«Ринок праці: виклики регіону» — дводенний марафон на всіх платформах UA: ДНІПРО

29 кві. 2021

Реформування гірничої галузі, трудові права у період пандемії, працевлаштування пенсіонерів, зміни законодавства про працю — ці та інші тематичні питання підніматимуться на UA: ДНІПРО  в рамках  дводенного марафону «Ринок праці: виклики регіону». 30  квітня та 1 травня на всіх платформах Суспільного мовника Дніпр відбудуться тематичні обговорення.   

 Гірнича галузь регіону стане головним питанням програми «Тема дня» на UA: Українське радіо Дніпро.Журналісти та експерти обговорюватимуть методи реформування галузі. Початок ефіру о 12:10.   

Українське радіо Кривий Ріг  готує ефір, присвячений питанням ринку землі. О 17:10 в програмі «Тема дня» говоритимемо про вплив земельної реформи на самозайнятих громадян у сільськогосподарській сфері

 О 17:10 ведучі UA: Українське радіо Дніпро продовжать тему ринку праці у контексті порушення трудових «прав в регіоні у контексті пандемії. Загалом згадаємо і простій працівник, віддалену роботу.

 О 19:00 на телеканалі UA: ДНІПРО у прямому ефірі «Сьогодні. Головне» говоритимемо про пенсійну реформу, працевлаштування пенсіонерів, зміни у законодавстві про працю. Також почуємо і позицію підприємців-роботодавців з приводу цієї теми.

30  квітня та 1 травня проблемні питання ринку праці у Дніпровському  регіоні будуть підніматися на всіх діджитал платформах мовника.  

              Читайте також:  На телеканалі UA: ДНІПРО транслюватимуть Великодні богослужіння із Запоріжжя та Львова

Нагадаємо, що дивитись Суспільне UA: ДНІПРО можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Слухати UA: Українське радіо Дніпро можна на частотах: 

Дніпро - 87, 5 FM,

Нікополь - 106 FM,

Кривий Ріг - 90,4 FM,

Павлоград - 104, 2 FM,

Орли - 99, 2 FM.

Онлайн радіомовлення на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах: