Кохання, здатне на дива — «Поєднані долею»  від UA: ДНІПРО до Дня закоханих 

Кохання, здатне на дива — «Поєднані долею»  від UA: ДНІПРО до Дня закоханих 

12 лют. 2021

Про доленосні зустрічі,  дивовижні обставини та несподівані повороти життя,  що призвели до великого кохання, здатного творити справжні дива   –  про це у спеціальному проєкті від UA: ДНІПРО до Дня закоханих «Поєднані долею».

Проєкт, що вийде в ефір Суспільного мовника Дніпра 14 лютого, розповість надихаючі історії кохання сучасних дніпрян.  Закохані пари поділяться досить різними, але успішними й світлими історіями свого кохання.  Керівниця спецпроєкту «Поєднані долею» Анастасія Шаповалова зізнається, що герої підкорили знімальну групу своєю готовністю щиро та відкрито розповідати про непрості життєві ситуації, що випали на їх долю. 

«Спецпроєкт «Поєднані долею» — це історії закоханих пар із Дніпра. Герої проєкту підкорили нас своєю щирістю та відкритістю, готовністю розповідати про непрості життєві ситуації. Вони власним прикладом показують, як кохання та взаємопідтримка здатні творити справжні дива». 

Герої проєкту — люди різні за віком, професією, заняттям, які пережили різні життєві обставини.  Так, є історія військового та волонтерки, які познайомилися у лікарні, куди хлопець потрапив із важким пораненням. Є історія спортсменів-паралімпійців, які познайомилися у санаторії на лікуванні, є майстрами спорту та на змаганнях прославляли Україну далеко за її межами. Є історія пари, яка познайомилася у віці біля 40 років, історія про друге кохання та других шлюб, про відповідальність та здатність знову віднайти своє щастя, маючи за плечима невдалу першу спробу шлюбу.

«У спецпроєкті нам хотілося показати різні історії, різних людей за віком, професією / заняттям та різні життєві обставини. Ми хотіли зробити акцент саме на небуденних, унікальних та навіть інколи драматичних історіях кохання і загалом нагадати глядачам про це почуття. Для самотніх спецпроєкт — це нагадування про те, що кохання може «прийти» неочікувано, для пар — це привід згадати власну історію кохання та, можливо, відновити забуті почуття!» — говорить Анастасія Шаповалова. 

Керівниця проєкту вдячна за злагоджену роботу своїм колегам по філії: 

«Я вдячна команді, яка працювала над створенням спецпроєкту: редакторкам Тетяні Загорі, Світлані Гусаченко та Олені Романюк, відеографці Наталії Споденець, дизайнеру графічних робіт Олександру Жидєлєву та операторам Богдану Антоненку і Юрію Тинному», — відмітила Анастасія Шаповалова. 

Проєкт «Поєднані долею» вийде в ефір Суспільного мовника Дніпра 14 лютого. В режимі онлайн програму можна подивитись на офіційному сайті UA: ДНІПРО, а також на строніках філії  в youtube та facebook