Суспільне Дніпра чекає 3 грудня Костянтина Павлова та Дмитра Шевчика на дебати у прямому ефірі

Суспільне Дніпра чекає 3 грудня Костянтина Павлова та Дмитра Шевчика на дебати у прямому ефірі

27 лис. 2020

 Команда Дніпровської філії Суспільного мовника – телеканалу UA: ДНІПРО –  запросила до участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати» кандидатів на посаду міського голови Кривого Рогу  Костянтина Павлова та Дмитра Шевчика. Пряма трансляція дебатів заплановано на 3 грудня , початок ефіру – о 19:15.   За словами продюсера Дніпровської філії Суспільного Влада Зінкевича, обом претендентам на посаду очільника міста надіслані офіційні запрошення до участі у теледебатах. Поки що ні один із штабів не надав відповіді на запрошення скористатися незалежним майданчиком для відкритого діалогу з опонентом та виборцями.

«Маємо дугий тур виборів міського голови у Кривому Розі. Кандидати отримали офіційні запрошення від Суспільного Дніпра зустрітися у телевізійних дебатах на незалежному майданчику. Очікуємо відповіді до 30 листопада включно. Кривий Ріг– одне з найбільших міст регіону, а також важливий індустріальний центр України, тому виборцям варто відповідально віднестися до свого вибору. Як завжди Суспільне Дніпра відстоює інтерес глядача, і тому у проекті «Виборчий округ. Дебати» у будь-якому випадку (явки чи неявки) глядач отримає максимальний обсяг достовірної та об’єктивної інформації про кандидатів на посаду міського голови Кривого Рогу», – сказав Влад Зінкевич. 

 Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду міського голови Кривого Рогу, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучої програми, представників місцевих ЗМІ та авторитетних у місті осіб (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемами міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням  кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків. 

 Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» в режимі онлайн на сайті філії та фейсбук-сторінці Суспільне Дніпро. Відео дискусії буде доступне на ютуб-каналі мовника.  

UA: ДНІПРО готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Дніпровського міського голови зацікавленим телеканалам.

Телеканал UA: ДНІПРО є  складовою частиною Суспільного мовника — єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.

Нагадаємо, що у жовтні в ефірі UA: ДНІПРО  вийшло 7 випусків програми «Виборчий округ. Місцеві» за участі кандидатів на посаду міського голови Дніпра. Підсумки проєкту можна переглянути за посиланням.