Суспільне Дніпра інформуватиме про важливі події другого туру виборів міського голови Дніпра і Нікополя.

Суспільне Дніпра інформуватиме про важливі події другого туру виборів міського голови Дніпра і Нікополя.

21 лис. 2020

 В неділю, 22 листопада, відбудеться другий тур виборів міського голови Дніпра та Нікополя. За право обійняти посаду очільника Дніпра  будуть змагатися Борис Філатов та Загід Краснов. За крісло мера Нікополя зійдуться Олександр Саюк та Руслан Олійник. 

 В день виборів журналісти Суспільного мовника Дніпра будуть оперативно інформувати глядачів про важливі події.

«У день виборів ми працюватимемо у посиленому режимі і усією командою, адже змушені оперативно реагувати та перевіряти відразу будь-інформацію протягом дня, щоб своєчасно подати новину. Охопимо кілька платформ для того, щоб наша аудиторія не пропустила найважливіше», — розказала шеф-редактор новин UA: ДНІПРО Валерія Мальченко. 

Кореспонденти UA: ДНІПРО будуть перебувати в штабах кандидатів Краснова і Філатова і повідомляти про те, що відбувається на цих редутах перегонів.  Протягом усього дня на порталі новин і в телеграм-каналі філії буде текстова трансляція. Тричі на день в ефірі UA: ДНІПРО вийдуть спеціальні випуски новин: о 17:00, 18:00 та о 19:00.  Інформаційні підсумки дня журналісти мовника підведуть о 20:00 у підсумковому випуск новин, який буде транслюватися на фейсбук-сторінці та  ютуб-каналі філії. 

 Оперативні новини дня будуть доступні і слухачам Українське радіо. Дніпро. О 17:10 в ефірі Дніпровського радіомовника спецефір про перебіг виборів.  Після  20: 00  — включення для Українського радіо. 

 Нагадаємо, 20 листопада в прямому ефірі Дніпровської філії Суспільного вийшло токшоу «Виборчий округ. Дебати», присвячена другому туру виборів міського голови Дніпра. Програма відбулась без участі кандидатів, оскільки Борис Філатов та Загід Краснов відмовились від участі в теледискусії. Токшоу відбулось за участі експертів, переглянути програму можна за посиланням.