«Я вдома» — велоподорож Дніпропетровщиною на UA: ДНІПРО

«Я вдома» — велоподорож Дніпропетровщиною на UA: ДНІПРО

29 жов. 2020

З 31 жовтня щосуботи в ефірі UA: ДНІПРО та всіх регіональних філій Суспільного виходитиме програма UA: ДНІПРО «Я вдома». Проєкт покаже цікаві місця й туристичні маршрути Дніпропетровщини.

Читайте також: 20 нових проєктів для регіонального мовлення Суспільного запустили у виробництво

Авторка проєкту Світлана Шаповалова та її співведучий — керівник Дніпровської асоціації екстремальних видів спорту Макс Семенов — вирушать у велопохід регіоном. Токівський водоспад, Мавринський майдан, давнє козацьке місто Стара Самара та ще багато цікавинок глядачі побачать у 12 випусках «Я вдома».

«Працюючи над проєктом «Я вдома», ми відкрили для себе свій регіон наново. Ті місцини, які показали нам під час зйомок місцеві гіди й мешканці, вражають своєю красою та багатством історії! Крім того, ми зустріли колоритних людей, історії яких не залишать байдужими. Велопроєкт «Я вдома» став для нас і стане для глядачів Суспільного свіжим ковтком повітря в часи закритих кордонів. Ми зосередили свою увагу на бюджетному туризмі і як подорожувати безпечно, аби мандрівки на велосипедах давали тільки позитивні емоції», — розповіла авторка проєкту.

Читайте також: Як зняти власне кіно — регіональні філії Суспільного покажуть новий проєкт «Кіношкола вдома»

Нагадаємо, Світлана Шаповалова стала однією з 34 авторів-переможців відкритого відбору творчих проєктів у межах програми «Створюй із Суспільним», який відбувся восени 2019 року. За словами продюсера UA: ДНІПРО Влада Зінкевича, проєкт «Я вдома» засвідчує, що Суспільне збагачується якісним контентом різного жанру.

«"Я вдома" — це один із реалізованих стороннім продакшеном проєктів, який виграв можливість створити цей продукт на замовлення Суспільного в межах програми «Створюй із Суспільним». Тому це ще одне підтвердження, що поступово Суспільний мовник збагачується якісним контентом різного жанру. Ми довіряємо нашим партнерам, однак працюємо насправді разом — обмінюємося ідеями, вносимо корективи, аби продукт відповідав уподобанням глядача Суспільного. Станом на сьогодні те, що я побачив у тревел-проєкті «Я вдома» про Дніпропетровщину, мені як волинянину дало чимало хороших емоцій. Радий, що такі самі емоції зможуть відчути вже 31 жовтня глядачі Суспільного в кожному регіоні країни», — прокоментував Влад Зінкевич

Читайте також: «(НЕ)відомі Карпати» — проєкт UA: БУКОВИНА про подорож горами

Дивіться програму «Я вдома» щосуботи о 13:35 в ефірі UA: ДНІПРО, а також всіх регіональних філій Суспільного (на UA: ЗАКАРПАТТЯ початок програми — о 13:05).

Нагадаємо, 26 жовтня стартував новий відбір регіональних проєктів «Створюй із Суспільним»