UA: ДНІПРО знайомить з кандидатами на посаду міського голови Дніпра

UA: ДНІПРО знайомить з кандидатами на посаду міського голови Дніпра

19 жов. 2020

У останній передвиборчий тиждень Суспільний мовник Дніпра продовжує знайомити жителів міста із тими, хто виборює посаду міського голови Дніпра. Претенденти на посаду очільника міста, які стануть гостями програми «Виборчий округ. Місцеві», мають можливість у прямому ефірі презентувати містянам себе та свою стратегію розвитка міста. 

Продюсер Дніпровської філії Суспільного Влад Зінкевич підкреслив, що в ефірі  «Виборчий округ. Місцеві» не допускаються маніпуляції  — за цим ретельно стежать  ведучі програми. 

«Ми продовжуємо знайомити виборців з кандидатами на посаду міського голови Дніпра, цей тиждень буде заключним перед місцевими виборами. Кандидати, які не проігнорували незалежний майданчик Суспільного, отримали прямі запитання від жителів міста і у прямому ефірі в умовах регламенту відповіли на запити та виклики міста так, як вважали за потрібне, і як змогли врешті-решт. Ведучі проєкту Олександра Тронь та Віталій Лисенко продовжуватимуть стежити за тим, щоб не було маніпуляцій і щоб кандидати відповідали виключно у межах своїх ймовірних майбутніх повноважень», — сказав Влад Зінкевич.

До діалогу у прямому ефірі програми «Виборчий округ. Місцеві», який відбудеться 19 жовтня, запрошені Загід Краснов, політична партія "Громадська сила", Мгер Куюмчян, політична партія "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"", Тетяна Лампіка, політична партія "Партія Зелених України".  Початок ефіру  о 19: 20.

Програма «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ДНІПРО стартувала 15 жовтня.  До участі участь в перших двох випусках  були запрошені п’ять кандидатів на посаду міського голови Дніпра, але запрошенням скористувались лише Михайло Корольов, самовисуванець, та Олег Василенко, політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Свобода». 

 

Ведуча програми Олександра Тронь вважає, що «Виборчий  округ. Місцеві» — це можливість для кандидатів показати свою відкритість і готовність до конструктивного діалогу, і тому журналістка шкодує, що більшість із кандидатів не приходять на ефіри. 

«Виборчий округ. Місцеві» — проект, покликаний поставити конкретні запитання кандидатам на посаду міського голови, щоб показати глядачам-виборцям, хто займається популізмом, а хто має конкретні кроки вирішення проблем міста. Суспільне створило такий формат, щоби журналіст став модератором, при цьому надавши всім кандидатам рівні умови, за яких вони мають змогу презентувати себе і свої стратегії розвитку міста. І тому шкода, що більшість кандидатів на посаду міського голови Дніпра не приходять на ефір. Адже Виборчий округ. Місцеві - це можливість продемонструвати свою відкритість до конструктивного діалогу», — говорить  Олександра Тронь

Дивитися програму «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ДНІПРО можна в режимі онлайн, та на youtube-каналі філії.