СуСпільний ранок: Дніпро й Черкаси провели ефір разом

СуСпільний ранок: Дніпро й Черкаси провели ефір разом

8 лис. 2018

Команди ранкових шоу Дніпровської та Черкаської філій Суспільного 7 листопада провели спільний ефір зі студії в Дніпрі. У ньому були задіяні ведучі обох регіонів — Вікторія Скубацька та Галина Мазур із "Доброго ранку, Черкащино!", а також Павло Живетьєв і Марина Матковська з "Ранкового Коктейлю" "51 телеканалу" Суспільного мовника Дніпра.

"У вересні 2018 року в нас був телеміст із Черкасами. І ось уже в листопаді вирішили побачитись наживо. Ідея належала нашим колегам із Черкас. Це була дуже атмосферна, тепла та дружня зустріч і, звісно, певний обмін досвідом. Наразі вже обговорюємо наступні спільні ефіри", — розповіла лінійна продюсерка "51 телеканалу" Анастасія Шаповалова.

Попередньо ранкові команди записали бліц-опитування дніпрян і черкащан про те, що вони знають одне про одного, підготували сюжети-візитівки міст. Протягом ефіру також ділилися інформацією про визначні місця та постатей обох обласних центрів, шукали спільне в історії та назвах вулиць, говорили про туристичну привабливість регіонів.

"Кропивницький започаткував гарну традицію — їздити в гості й проводити спільні ефіри з колегами, дивитися, як вони працюють, ділитися досвідом. Це вже третій наш ефір у гостях після Кропивницького й Тернополя. Як виявилось, у Дніпра та Черкас є чимало спільних рис: обидва міста — з козацькою історією, мають річку Дніпро, набережні та шість вулиць з однаковими назвами. Дніпро дуже гостинно зустріло нас, тож чекаємо з візитом до Черкас, хочемо показати їм наше місто", — зазначила шеф-редакторка ранкового шоу телеканалу UA: ЧЕРКАСИ Галина Мазур.

Філії Суспільного активно співпрацюють: команди проводять телемости, обмінюються сюжетами та рубриками. Ранкові шоу спільно розповідають про цікавинки із різних куточків країни та створюють гарний настрій, із яким глядачі розпочинають новий день.

Нагадаємо, перший спільний ефір команди ранкових шоу Полтавської та Кіровоградської філій Суспільного 1 червня провели зі студії в Кропивницькому.