UA: ДНІПРО змінює режим роботи

UA: ДНІПРО змінює режим роботи

6 жов. 2020

З 6 по 9 жовтня філія Суспільного UA: ДНІПРО змінює режим роботи. Частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус серед членів колективу. Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ним контактував.

За словами менеджера UA: ДНІПРО Антона Веселова, на філії прийняті усі заходи, аби не допустити поширення інфекції:
«На сьогодні ми маємо один офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус серед працівників філії. Хворий лікується вдома під наглядом лікарів. Ті члени колективу, хто з ним контактував, працюють з дому та очікують результатів тестів на COVID-19 . Сьогодні буде проведено повну санітарно-епідеміологічну обробку приміщень філії», — розказав Антон Веселов.

Читайте також: «Сьогодні. Головне» — новини й аналітика подій щовечора на UA: ДНІПРО

У зв’язку з переходом UA: ДНІПРО на особливий режим роботи, будуть внесені тимчасові зміни у сітку мовлення.
У цей період буде виходити лише один випуск радіоновин о 17:10, та один випуск теленовин о 19:00. Телевізійні новини працюватимуть у межах програми «Сьогодні. Головне», яка виходитиме у звичайному режимі.

На роботі діджитал-відділу особливий режим не позначиться. Тож найоперативнішу інформацію про події у регіоні читайте на цифрових платформах UA: ДНІПРО: сайті suspilne.media, фейсбук- й інстаграм-сторінках, а також дивіться ютуб-канал філії.