Фестиваль ковалів, IT-конференція та віолончельний вернісаж — жовтневі партнерства Суспільного Дніпра

Фестиваль ковалів, IT-конференція та віолончельний вернісаж — жовтневі партнерства Суспільного Дніпра

30 жов. 2018

У жовтні Дніпровська філія Суспільного стала інформаційним партнером першого міжнародного фестивалю "KovalFest" і міжнародної IT-конференції "ITEM". А спільно з Дніпропетровською академією музики ім. М. Глінки команда суспільного мовника реалізувала спеціальний проект "Музика без меж".

Так, 7 жовтня з 18:00 до 19:30 глядачі "51 телеканалу" мали змогу побачити віолончельний вернісаж наживо у виконанні таких музикантів, як Вен-Сін Янг із Німеччини, Атанас Кристев із Болгарії, Разван Сума з Румунії, Денис Северин зі Швейцарії, Ольга Луценко та Артем Полудьонний з України. Загалом стріми з концерту у Фейсбуці переглянули понад 6 тисяч осіб та залишили десятки схвальних відгуків. Окрім того, 20 жовтня у рамках програми "Тема дня" на "51 телеканалі" в ефір вийшов повтор віолончельного концерту.

З 12 по 14 жовтня до Дня захисника України у Дніпрі відбувся перший міжнародний фестиваль "KovalFest". У заході взяли участь 35 ковалів з усієї країни та закордону.

Журналісти ранкового шоу суспільного мовника Дніпра упродовж трьох днів висвітлювали головні події "KovalFest" — від майстер-класів ковалів до гімну України на ковадлах.

З 14 по 15 жовтня в Дніпрі пройшла міжнародна IT-конференція "ITEM", де виступили понад 40 спікерів зі США, Індії, ОАЕ, Ізраїлю, Великої Британії, Аргентини, Нової Зеландії та Швеції. "51 телеканал" підтримав інформаційно цей наймасштабніший IT-захід у центральній Україні.

"Ми намагаємося підтримувати всі суспільно важливі заходи в нашому місті. В умовах тотального недофінансування складно відпрацювати на всі 100%. Часто у своїх планах ми стаємо заручниками поганого стану матеріально-технічної бази. Коли хочеться зробити пряму трансляцію, а немає відповідного обладнання, рятують інженери, які просто приносять з дому необхідну техніку", — розповіла продюсерка Суспільного мовника Дніпра Оксана Цибуля.

Тим часом Суспільний мовник Дніпра готується до нового інформаційного партнерства з Дніпропетровською обласною філармонією ім. Л. Когана. Уже 21 листопада глядачі "51 телеканалу" зможуть побачити й почути барокову оперу "Дідона та Еней".

Фото Сергія Москвіна