Робота UA: ДНІПРО в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ДНІПРО в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

19 бер. 2020

Суспільний мовник Дніпра запровадив заходи безпеки співробітників та працює у штатному режимі.

За словами  продюсерки Дніпровської філії Суспільного Оксани Цибулі, в дні карантину UA: ДНІПРО продовжує виконувати свою основну функцію -  інформувати глядачів про важливі події регіону.

«UA: ДНІПРО працює у штаному режимі. Наші журналісти виїжджають на зйомки, аби своєчасно надавати глядачам оперативну інформацію про події в регіоні. Тому для всіх працівників ми замовили захисні маски, окуляри та перчатки. На філії є дизенфікуючі засоби та, звичайно, засоби гігієни. Вхід у приміщення філії тимчасово обмежено для сторонніх відвідувачів. Компанія вводить запобіжні заходи, щоб захистити здоров’я працівників та гостей.  Ми дбаємо про безпеку співробітників, а наші працівники знають, як працювати в умовах карантину», - розповіла Оксана Цибуля. 

Але, щоб знизити ризик розповсюдження небезпечного вірусу, з понеділка відбудуться незначні зміні у роботі ранкової програми.

«Незважаючи на ускладнення умов праці, пов’язане з карантином,  цього тижня змін у ефірній сітці немає. Але з понеділка ранкові ефіри скорочуємо до 1 години, бо не хочемо наражати гостей на небезпеку. Частково включаємо спікерів скайпом, частково, поки що, люди приходять у студію. Тобто з понеділка «Ранок» починається, як завжди, о 07:00», - повідомила Оксана Цибуля. 

Після ранкового шоу, з 8:00 до 9:00 години в ефірі UA: ДНІПРО - час онлайн-освіти. Телеканал транслюватиме уроки для учнів старших класів.  За словами продюсерки, ці уроки будуть цікаві не тільки школярам.  

«У зв’язку з карантином учні не відвідують заняття, але тепер матимуть змогу навчатися, увімкнувши наш канал. Ми долучилися до цієї ініціативи, тому що розміємо: у нашого каналу найбільше покриття в області, тому телеуроки будуть доступні всім, хто увімкне UA: ДНІПРО о 08:00. Онлайн-освіта на нашому каналі впродовж карантину щодня, з понеділка по неділю. Уроки універсальні, тому будуть цікаві не лише учням 9 та 11 класів»,  - вважає Оксана Цибуля. 

Суспільне Дніпра зберігає вихід всіх програм власного виробництва на радіо та телебаченні. Випуски новин незмінно о 13:30, 17:00, 19:00. Програма «Тема»  дня виходитиме як завжди о 19:20, журналісти та експерти обгорюватиме акутальні теми сьогодення. 

Крім того, філія готова і до екстренних змін в ефірі. 

«У разі необхідності  UA: ДНІПРО готово робити термінові випуски новин. Зберігаємо спокій та все буде добре», - прокоменутвала Оксана Цибуля.  

Нагадаємо, дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин телеканалу UA: ДНІПРО онлайн можна на нашому сайті, на сторінці у Facebook, а також Youtube. Слухати UA: Українське радіо Дніпро можна на сайті філії.