ПАТ

ПАТ "НСТУ" надає в оренду приміщення в Києві, Дніпрі та інших регіонах

21 вер. 2018

ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" надає в оренду власні площі в Києві та регіонах України під торгівельні, складські й офісні приміщення.

У Києві під оренду пропонуються приміщення телецентру "Олівець" по вул. Мельникова, 42 (10 хвилин до метро Дорогожичі). Нежитлові приміщення – офіси, складські приміщення – площею від 10 до 60 кв. м на 2 та 21 поверхах. Загальна площа приміщень під оренду – близько 1000 кв. м.

Також НСТУ пропонує в оренду нежитлові приміщення в різних регіонах України для офісів, торгівельних, складських приміщень, торгівельних терміналів, банкоматів, тощо.

Перелік доступних для оренди у регіонах приміщень наведено в таблиці. З переліком також можна ознайомитися за посиланням.

Договір оренди укладають за результатом електронних торгів на ProZorro.Продажі.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: (044) 481-51-32, (044) 481-07-08, а також написавши на е-пошту orenda.pbc@gmail.com.

Нагадаємо, у червні Суспільний мовник отримав премію Zakupki.Кращi в номінації "Найпрогресивніший замовник" – за найбільшу кількість успішних аукціонів із продажу прав оренди. Суспільне стало одним із перших організаторів торгів із продажу прав оренди у ProZorro.Продажі, а за кількістю оголошених та успішно проведених аукціонів – лідером системи.