На UA: ДНІПРО стартували новорічно-різдвяні проєкти

На UA: ДНІПРО стартували новорічно-різдвяні проєкти

23 гру. 2019

З нагоди зимових свят, які почалися з Дня святого Миколая і завершаться Водохрещем, творчі колективи Суспільного мовника Дніпра підготували своїй аудиторії багато приємних ефірних дарунків.

Журналісти програми «Ранок з UA: ДНІПРО» до зимових свят почали готуватися ще у листопаді 2019. Саме тоді ранкова команда відзняла 20 святкових міжпрограмок, у яких взяли участь практично усі ведучі ранку. Починаючи з 2 грудня ці відео змогли побачити глядачі каналу UA: ДНІПРО. 

 «Вже другий рік поспіль спеціально до зимових свят ми готуємо святкові міжпрограмки - з ялинкою, мандаринами, щирими емоціями улюблених ранкових ведучих, усмішками та новорічною атмосферою. Аби дарувати та створювати святковий настрій глядачам, треба спершу створити цей настрій для команди. Незважаючи на те, що створення відео все-таки робота, ці зйомки обожнюють усі члени команди. З’являється купа ідей для реалізації впродовж грудня. Саме на цих зйомках ми придумали, як виглядатиме наш новорічний ефір 31 грудня», — розповідає лінійна продюсерка UA:ДНІПРО Анастасія Шаповалова. 

Задля створення святкової атмосфери ранківці підготували гостьові студії та тематичні сюжети, присвячені підготовці та святкуванню Нового року 2020. Так, у ранкових ефірах ведучі програми обговорювали новорічні вистави разом із режисерами та акторами театрів Дніпра, дізнавалися у дніпровських спортсменів чемпіонів світу та Європи про секрети їхніх перемог. Також оглядали тематичні виставки та зимові види спорту. Крім того підготували спеціальну різдвяну серію «Що почитати», до якої увійшли огляд книг про Новий рік про Різдво. 

.

 

У процесі підготовки до свят ранкові ведучі тестували всі майстер-класи на власному прикладі:  створили новорічний декор своїми руками, зробили подарунки своїми руками та розшукали 7 оригінальних способів пакування подарунків. Приготували смачні рецепти до святкового столу та створили власними руками солодкі прикраси на ялинку.       

До Дня Святого Миколая ранківці попрацювали на Фабриці Святого Миколая, що відкрилася у Дніпрі в рамках благодійної акції «Миколай про тебе не забуде». 

 

Зустріли Вифлеємський вогонь миру від дніпровських скаутів та приготували солодкі подарунки дітям  до Дня святого Миколая прямо у студії.

Колектив ранкового шоу долучилися до акції «СпеЧи печиво» та створили печиво, яке може слугувати прикрасами для ялинки. У рамках цієї акції об’єдналися 12 регіональних філій Суспільного. 

Журналісти «Ранку» вже встигли роздати мандарини на центральній площі міста та підготували новорічний святковий ефір. У ньому ведучі допоможуть всім глядачам підготуватися до зустрічі нового року, а саме: складуть разом із психологами планування на Новий рік, практичні поради спеціалістів Юлії Сулаєвої та Дмитра Куща допоможуть зробити рік 2020 максимально ефективним для кожного. Приготують новорічні прикраси для оселі, ялинки та новорічного столу разом із дизайнеркою - декораторкою Тетяною Гальською та створять смачну вечерю для всієї родини разом із порадами шеф-кухаря Дмитра Єгупова. Виберуть новорічний образ разом зі стилісткою Тетяною Роєвою та обговорять тенденції у макіяжі разом із візажисткою Наталею Омельяненко. Познайомлять глядачів із символом Нового року - білою мишкою у   «Трогательному зоопарку». Протестують на власному прикладі, як провести Новий рік екологічно та як отримати круті новорічні селфі. Поговорять із дніпровськими спортсменами про мотивацію та досягнення високих цілей. 

«Ми готуємо для наших глядачів справжнє свято для того, щоб відповідний святковий настрій був вже з 7 ранку і на цілий день. Мені дуже приємно, що вся наша команда об’єдналася для створення цього ефіру і що кожен зробив свій вклад у цей святковий ефір. Ми вклали у цю програму кожен частинку себе та свого серця. Тож чекаємо всіх 31 грудня біля екранів телевізорів рівно о 7:00,» — коментує редакторка програми «Ранок з UA: ДНІПРО» Світлана Шаповалова

«На глядачів святкового ефіру чекає музичний сюрприз від ранкових ведучих. Я дуже хочу, щоб наше музичне привітання налаштувало на новорічний лад та торкнулося душі кожного,» — ділиться журналістка програми «Ранок з UA: ДНІПРО» Тетяна Загора. 

 У святковій програмі 31 грудня ранкові ведучі вперше UA: ДНІПРО зберуться всі разом в одному ефірі, аби разом зустріти Новий рік 2020.