У «Виборчому окрузі» — нардеп Денис Герман   

У «Виборчому окрузі» — нардеп Денис Герман  

20 гру. 2019

 

Цієї п’ятниці у програмі «Вибрчий округ» на UA: ДНІПРО перед виборцями звітує народний депутат України Денис Герман.

Рідне місто Дениса Германа — Дніпро. Але у Верховній Раді України він відстоює інтереси жителів невеликих міст - Покрова, Нікополя та Нікопольського району, які входять у межі 35-го виборчого округу.

У політиці пан Герман — нова людина, і тому він — один із тих нардепів, хто має чисту політичну біографію.  До перемоги на парламентських виборах 2019 року займався виключно бізнесом, керуючи відомими компаніями та мережами магазинів. У Верховній Раді він є членом депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"  та займає посаду голови підкомітету з питань сучасних інформаційних технологій та інновацій у бюджетному процесі Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Ключове питання, яке журналісти Суспільного будуть обговорювати з Денисом Германом в ефірі, - субвенції для міст, які знаходяться у 30-тикілометровій зоні від АЕС. Одне із таких міст – Нікополь, що перебуває під депутатською опікою пана Германа, — розташоване поблизу Запорізької атомної станції. На яку саме допомогу від держави і коли можуть розраховувати мешканці зокрема Нікополя, дізнавайтесь у сьогоднішньому «Виборчому окрузі» о 19:20 в ефірі Суспільного мовника Дніпра.

Фото:https://35.sluganarodu.ua/