У Дніпрі презентуватимуть нові програми Українського культурного фонду

У Дніпрі презентуватимуть нові програми Українського культурного фонду

28 лис. 2019

 

4 грудня у місті Дніпро Україньский культурний фонд презентуватиме нові програми. Учасників інфодня радо прийме Галерея Артсвіт.

Будемо обговорювати інструменти підтримки креативної індустрії,  історії успіху діячів в галузі дизайну, літератури, мистецтва, музейної справи, музики. В центрі уваги – нові партнерські програми. Гості отримають спеціалізований воркшоп із підготовки та подання грантових проектів.

Для участі у заході запрошуються митці (художники, композитори, майстри ручної роботи, архітектори, письменники, актори та режисери, дизайнери), представники сфери креативних індустрій, викладачі та студенти вищів, активні мешканці міста, хто має бажання створювати проєкти у сфері культури.

Всіх охочих ознайомитися із діяльністю інституції чекатимуть з 14:00 до 16:00 в Галереї Артсвіт за адресою: вул. Січових Стрільців,  4а.

Участь в інфодні безкоштовна.

Реєстрація:

http://bit.do/forms-d-e-1_FAIpQ

Про діяльність УКФ розповідатимемо UA: ДНІПРО. Наступного тижня представники Українського культурного фонду будуть гостями ранкового ефіру. Про саму подію, що відбудеться в Галерея Артсвіт 4 грудня, дивіться в спеціальному сюжету у випуску новин на UA: ДНІПРО, а також на офіційних сторінках філії у Facebook та YouTube.

Мета партнерства Суспільного з Українським культурним фондом – створення умов для реалізації культурно-освітніх проєктів, розвитку інклюзивного мистецтва, збереження  матеріальної та нематеріальної спадщини країни. Цьогоріч Український культурний фонд має на меті залучити до конкурсних програм якомога більше заявників із різних областей України. На початку листопада УКФ вирушив регіонами країни, аби ознайомити охочих із потенційно цікавими для них програмами.

До переліку обраних програм увійшли:
Знакові події;
Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти;
Інноваційний культурний продукт;
Аналітика культури;
Інклюзивне мистецтво;
Аудіовізуальне мистецтво;
Мережі та аудиторії;
Культура. Туризм. Регіони;
Культура заради змін;
Культурні столиці.