Журналістка Суспільне Дніпро Поліна Паламарчук отримала нагороду від Національної гвардії України

Журналістка Суспільне Дніпро Поліна Паламарчук отримала нагороду від Національної гвардії України

7 чер. 2024

Нагороду «За плідну співпрацю» від Національної гвардії України отримала журналістка Суспільне Дніпро Поліна Паламарчук.

Це перша нагорода Поліни за два з половиною роки роботи в журналістиці. За її словами це мотивація продовжувати свою справу та підтвердження що вона на правильному шляху.

«Отримати відзнаку для мене дуже відповідально. Це підтвердження того, що наші матеріали важливі. Ми завжди вкладаємо в створення кожного репортажу сенс та хочемо аби кожен герой був почутий. Хочемо показати їхню історію, їхні переживання та успіхи», — сказала Поліна Паламарчук.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих диджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Нагадаємо, телеефір Суспільне Дніпро можна дивитись онлайн. Оперативні новини від Суспільне Дніпро шукайте на діджитал-платформах: