Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільне Дніпро

Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільне Дніпро

19 жов. 2022

Оперативні новини від команди Суспільного Мовлення — на сайті Суспільне Новини, у телеграм-каналах Суспільне Новини та регіональної мережі (за назвою Суспільне + місто-обласний центр: Суспільне Харків, Суспільне Чернігів, Суспільне Львів, Суспільне Миколаїв тощо) та інших соцмережах Суспільного.

У разі відсутності електроенергії чи мобільного зв’язку у вашому місті — налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо на приймачах, що живляться від батарейок. Українське Радіо може вести інформаційне мовлення на частотах Радіо Культура та Радіо Промінь. 

У разі аварії на мережах і відсутності сигналу в FM — перемикайтеся на середні хвилі в АМ-діапазон (чи СХ на старих приймачах) на частотах AM — 1278 кГц, 1404 кГц, 657 кГц та 873 кГц.

Читайте також: Суспільне підтвердило високі стандарти журналістики незалежними моніторингами

У Дніпропетровській області шукайте нас так: 

  • Українське Радіо 

м. Дніпро — 87,5 FM

м. Жовті Води — 88,9 FM

м. Кривий Ріг — 90,4 FM

м. Павлоград — 104,2 FM

с. Орли — 99,2 FM

  • Радіо Промінь 

м. Дніпро — 104,8 FM

м. Кривий Ріг — 98,7 FM

м. Нікополь — 101,2 FM

м. Павлоград — 100,9 FM

  • Радіо Культура

м. Дніпро — 88,1 FM

м. Кривий Ріг — 90 FM

м. Павлоград — 107,1 FM

Оперативні новини від Суспільне Дніпро у соцмережах: 

Якщо ви маєте важливу інформацію, що буде цікавою громаді — пишіть та телефонуйте журналістам Суспільного:

  • +38 (097) 000 00 51 — телефони лінії новин 
  • news.dnipro@suspilne.media — e-mail

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті Суспільне Новини.

Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. У Києві мовить на частоті 105 FM. З усіма частотами Українського Радіо та лінками на соцмережі Суспільного в регіонах можна ознайомитися за посиланням.

Українське Радіо також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio, на сайті ukr.radio та в мобільному застосунку «Дія».