«На захисті України» — журналісти Суспільне Дніпро записали розповіді воїнів

«На захисті України» — журналісти Суспільне Дніпро записали розповіді воїнів

13 жов. 2022

До Дня захисників та захисниць України команда Суспільне Дніпро підготувала цикл відеорозповідей про тих, хто боронить країну, — «На захисті України». Дивіться відео на ютуб-каналі мовника та у вечірньому дайджесті новин телеканалу Суспільне Дніпро щобудня о 21:30 до 17 жовтня включно. 

Від початку повномасштабної війни на захист української держави стали як військові, так і цивільні. Хтось із них мав бойовий досвід, хтось — здобував його на передовій. 

Перша розповідь — про Віталія. Він на фронті від початку березня, брав участь в обороні Харківщини.

Читайте також: Історії захисників та захисниць України на передовій і в тилу — у міжрегіональному проєкті «Суспільне. Спротив»

Ще один герой проєкту — Віктор  — із 2014 року боронить країну від російських окупантів. З початку повномасштабної війни був у Київській області, де займався розвідкою. Після того, як українська армія відбила Київщину, поїхав на Харківщину і брав участь у бойових зіткненнях з російською армією.

 

Наступні відеоісторії з циклу «На захисті України» — про командира роти 93-ї бригади Вадима, який приймав участь у боях за Сумщину та Харківщину, про журналіста Віктора Ожогіна, в якого окрім нього, воювали і отримали поранення батько і дід.  

Оперативні новини Дніпра шукайте на діджитал-платформах:         

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.