До команди ведучих «Суспільне. Спротив» приєднався Віталій Гамадин

До команди ведучих «Суспільне. Спротив» приєднався Віталій Гамадин

28 вер. 2022

До команди ведучих вечірнього ефіру міжрегіонального прямоефірного проєкту «Суспільне. Спротив» приєднався Віталій Гамадин. Він працюватиме у розмовній студії програми. Разом з ним ведучими вечірнього ефіру залишаються Олеся Вакуленко, Олександр Єльцов та Світлана СтеценкоІнна Москвіна повернулася до роботи над проєктами центрального офісу Суспільного Мовлення. 

«Як до повномасштабного вторгнення, так і зараз Суспільний мовник залишається серед лідерів прозорих та відповідальних медіа. Маю честь знову доєднатися до його команди. У прямих ефірах вечірнього проєкту “Суспільне. Спротив” будемо завершувати інформаційний день разом — інформаційно збалансовано, цікаво, за стандартами журналістики», — коментує Віталій Гамадин.

Читайте також: «Інформація, яку ти знайшов, може врятувати життя», — журналістка Суспільне Чернігів Аліна Клименко

Віталій Гамадин у 2018-2021 роках працював на Суспільне Львів над проєктами суспільно-політичного напряму, був ведучим програми «Виборчий округ», прямоефірних випусків «Сьогодні. Головне» та спецпроєктів. У вересні 2022 року повернувся в команду регіонального мовлення Суспільного.

Ведучі Віталій Гамадин та Олеся Вакуленко 

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

* Крім Суспільне Донбас та Суспільне Крим.