Англія-Швеція та Німеччина-Франція — півфінали жіночого Євро на Суспільне Дніпро

Англія-Швеція та Німеччина-Франція — півфінали жіночого Євро на Суспільне Дніпро

26 лип. 2022

У вівторок та середу, 26-27 липня, відбудуться півфінальні поєдинки жіночого Чемпіонату Європи з футболу-2022, який проходить у Англії. Трансляції всіх матчів дивіться на діджитал-платформі Суспільне Спортютуб-каналі Суспільне Спорт та регіональних телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Дніпро.

Читайте також: Плей-оф жіночого футбольного Євро-2022 — ексклюзивно на Суспільному

Початок обох півфіналів о 22:00 (телетрансляція стартує о 21:50).

  • У першому півфіналі 26 липня зустрінуться збірні команди Англії та Швеції. Господарки турніру здобули перемоги у всіх трьох матчах групового етапу, а у чвертьфіналі здолали збірну Іспанії у екстра-таймах з підсумковим рахунком 2-1. Шведки також посіли перше місце у своїй групі здобувши дві перемоги та одну нічию. У чвертьфіналі збірна Швеції переграла збірну Бельгію з рахунком 1-0.
  • У другому півфіналі 27 липня зустрінуться збірні команди Німеччини та Франції. Свою групу Німеччина виграла одноосібно з трьома перемогами у активі, а у чвертьфіналі переграла Австрію з рахунком 2-0. Збірна Франції у групі здобула дві перемоги та одну нічию, а у екстра-таймі чвертьфіналу переграла збірну Нідерландів — 1-0.

З-поміж чотирьох країн-учасниць півфіналів збірна Німеччини є найтитулованішою командою на жіночому Євро здобувши 8 чемпіонських титулів (абсолютний рекорд серед усіх збірних). Збірна Швеції має один чемпіонський титул на дебютному Чемпіонаті Європи. Англійки жодного разу не були чемпіонками двічі програвавши у фіналі. Француженки ще жодного разу не грали у фіналах.

Нагадаємо, фінал турніру відбудеться 31 липня о 19:00 (на ТБ — о 18:50). Пряму трансляцію дивіться на діджитал-платформі Суспільне Спортютуб-каналі Суспільне Спорт та регіональних телеканалах Суспільного Мовлення.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

На Дніпропетровщині Суспільне — це телеканал Суспільне Дніпро та Українське Радіо Дніпро.

Оперативні новини Дніпра шукайте на діджитал-платформах: