Кульмінація Чемпіонату світу з легкої атлетики на Суспільному

Кульмінація Чемпіонату світу з легкої атлетики на Суспільному

20 лип. 2022

У місті Юджин (США) триває Чемпіонат світу з легкої атлетики-2022, який транслюють регіональні телеканали Суспільного Мовлення та діджитал-платформа Суспільне Спорт.

Читайте також: Плей-оф жіночого футбольного Євро-2022 – ексклюзивно на Суспільному

На сайті Суспільне Спорт доступний плеєр з повною трансляцією змагань, а також виступи українців у технічних дисциплінах можна дивитися на окремих плеєрах.

Нижче надаємо розклад трансляцій з 20 по 24 липня на Суспільне Дніпро, а також, хто виступатиме з українців. Звертаємо увагу, що розклад трансляцій може оперативно змінюватися.

  • У ніч з 20 на 21 липня трансляція розпочнеться о 01:15. У бігу на 400 метрів з бар’єрами виступатимуть Анна Рижикова та Вікторія Ткачук.

  • У ніч з 21 на 22 липня — початок трансляції о 03:30. У бігу на дистанції 800 метрів змагатиметься Ольга Ляхова.

  • 22 липня — трансляції о 16:0021:50 та 02:40. У спортивній ходьбі на дистанції 35 кілометрів змагатиметься Надія Боровська. Також відбудеться фінал бігу на 400 метрів з бар’єрами, де потенційно можуть змагатися Анна Рижикова та Вікторія Ткачук.

  • 23 липня — трансляції о 19:3501:55Марина Бех-Романчук змагатиметься в стрибках у довжину. Жіноча збірна України змагатиметься у біговій естафеті 4х400 метрів;

  • 24 липня — трансляції о 16:0502:40. Фінал стрибків у довжину серед жінок, де потенційно може змагатися Марина Бех-Романчук, а також фінальний забіг у естафеті 4х400 метрів.

Наразі в активі збірної України дві медалі. У стрибках у висоту Андрій Проценко виборов бронзову нагороду, що стало його дебютною нагородою на світових першостях. В аналогічній дисципліні серед жінок срібло здобула Ярослава Магучіх.

Щодня на ютуб-каналі Суспільне Спорт виходять дайджести з головними подіями змагань, а також найяскравішими моментами. Про виступи українців на змаганнях також дивіться сюжети під час інформаційного марафону «Єдині новини #UAразом» на Першому каналі Суспільного Мовлення.

Дивіться Чемпіонат світу з легкої атлетики-2022 на регіональних телеканалах Суспільного мовлення, діджитал-платформі Суспільне Спорт та підтримуйте Україну.

Зазначимо, що з 20 липня діджитал-платформа Суспільне Спорт транслюватиме всі матчі стадії плей-оф Чемпіонату Європи з футболу серед жінок. Півфінали та фінальний матч також транслюватимуть і регіональні телеканали Суспільного Мовлення (крім Суспільне Донбас і Суспільне Крим).

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

На Дніпропетровщині Суспільне — це телеканал Суспільне Дніпро та Українське Радіо Дніпро.

Оперативні новини Дніпра шукайте на діджитал-платформах: