Українська мова, математика й англійська: нові навчальні курси на UA: ДНІПРО

Українська мова, математика й англійська: нові навчальні курси на UA: ДНІПРО

26 кві. 2022

Регіональні телеканали Суспільного, зокрема  UA: ДНІПРО, поповнили бібліотеку відеоуроків та лекцій, які транслюватимуть у межах навчального блоку для 9-10 класів щобудня з 10:00 до 12:00. Відтепер дивіться в ефірі онлайн-курси від громадської спілки «Освіторія» та команди студії онлайн-освіти EdEra «Лайфхаки з української мови»«Математика. Просто» та «Ізі ЗНО. Англійська мова».

«Понад 60% українських дітей були змушені покинути власні домівки і школи. Для них навчання зараз — це не тільки про знання, а про відновлення звичних рутин, про психологічний комфорт. Ми раді, що наші курси допоможуть дітям повернути освіту у своє життя та підготуватися до Мультитесту ЗНО-2022», — зазначила очільниця «Освіторії» Зоя Литвин

Читайте також: Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

Онлайн-курс у формі корисних порад «Лайфхаки з української мови» допоможе опанувати базові теоретичні знання з української мови, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації. Курс складається з 16 тем, тестових та відкритих завдань, допоміжних матеріалів та інтерактивного конспекту. 

Читайте також: Від історії Криму до простої економіки: Суспільне в регіонах транслюватиме лекції

«Математика. Просто» — це можливість зручно та цікаво пізнати математику як науку. Вікторія Гайдар, авторка курсу і дослідниця напряму Data Science, просто та зрозуміло, на звичних для нас прикладах роз’яснює всі тонкощі математичної науки. І ділиться численними лайфхаками, як успішно скласти ЗНО та Мультитест з математики.

Онлайн-курс «Ізі ЗНО. Англійська мова» допоможе систематизувати знання з англійської мови, вдосконалити навички аудіювання, письма, читання та використання мови. Це цікаві й корисні відео, подкасти, інтерактивні завдання та додаткові навчальні матеріали.

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного можна на сайтах регіональних філій. 

Нагадаємо, регіональні телеканали Суспільного вже транслюють безкоштовні навчальні курси від платформи онлайн-освіти Prometheus між уроками для 9-10 класів, які показують щобудня з 10:00 до 12:00.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Дніпро — це телеканал UA: ДНІПРО та Українське радіо Дніпро

Слухати Українське радіо Дніпра можна онлайн на сайті філії та на частотах:

Дніпро — 87,5 FM;

Кривий Ріг — 90, 4 FM;

Нікополь — 106, 0  FM

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах: