Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

22 кві. 2022

З 22 квітня міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» виходитиме на усіх регіональних телеканалах Суспільного Мовлення з 16:00 до 22:00, а з 2 травня — з 14:00 до 22:00

Новий блок проєкту виготовлятиме для всіх регіонів команда Суспільне Закарпаття. Крім Олександра ЄльцоваОлесі Вакуленко та Дениса Зепсена, відтепер вестимуть прямий ефір Олександр Курта і Тетяна Мендель

«Наша команда готує для телеглядача інформативний прямий ефір за стандартами Суспільного Мовлення. Акцент —  на правдиве інформування про все, що відбувається в країні та світі. Разом з тим, кореспонденти марафону в кожному регіоні відшукують людей, які протистоять ворогу і допомагають землякам. Це справді неймовірні історії і їх варто почути й побачити», — розповіла випускова редакторка марафону «Суспільне. Спротив» Анастасія Соболєва

Випуски новин виходитимуть щогодини. Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір телевізійного марафону з новинами про усі регіони, особливо, де ведуться бойові дії: з 18:00 до 19:00 — година оперативної інформації звідти (крім телеканалів Суспільного, де у цей час виходить токшоу «Сьогодні. Головне»). 

Водночас мовник інформує глядача про міжнародні події щодо вторгнення росії в Україну — від офіційних заяв лідерів думок до трансляцій наживо з міжнародних інституцій. Також виходять мистецькі блоки, виготовлені командою UA: КУЛЬТУРА, та сатирична рубрика-добірка Віктора Дяченка новин про стан справ в росії «Що там на болотах».

Раніше генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей розповіла, що основне завдання марафону «Суспільне. Спротив» — «інформувати, пояснювати, формувати нові уміння та навички, які потрібні для виживання під час війни і, звісно, підтримувати».

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного можна на сайтах філій.

Час виходу інфомарафону може змінюватися, тож стежте за оновленнями на платформах Суспільного Мовлення.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення.

Також Суспільне Мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

З 15 квітня OTT-платформи oll.tv та MEGOGO.NET почали показувати UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА та UA: ЛЬВІВ в HD-якості.