Суспільне Дніпро відновило звичний режим роботи

Суспільне Дніпро відновило звичний режим роботи

7 лют. 2022

Із 7 лютого на UA: ДНІПРО повертається програма «Сьогодні. Головне». Дивитися інформаційно-аналітичне токшоу, присвячене найактуальнішим подіям у регіоні, можна щобудня о 19:20.

В програмі, яка вийде в ефір 7 лютого, говоритимемо про запобігання та захист від домашнього насильства, зокрема про відкриття у Дніпрі нового центру допомоги таким постраждалим. 

Нагадаємо, що токшоу «Сьогодні. Головне» на  UA: ДНІПРО тимчасово не виходило в ефір з 31 січня до 4 лютого. Вимушену перерву зумовило збільшення кількості хворих на COVID-19 у команді мовника.

Всі інформаційні випуски на телеканалі та радіо виходять без змін: дізнаватися про найголовніші події у регіоні на UA: ДНІПРО можна о 13:00, 15:00, 17:00, 19:00 та о 20:40, на Українському радіо Дніпра 一  о 12:10 та о 17:00. 

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

Суспільне Дніпро 一  це телеканал UA: ДНІПРО та Українське радіо Дніпро.

Слухати програми радіомовника  можна онлайн на сайті філії та на частотах:

Дніпро — 87,5 FM;

Кривий Ріг — 90, 4 FM;

Нікополь — 106, 0  FM.