«Молодь квантових змін» — на Українському радіо Дніпра вийде цикл інтерв’ю з лідерами думок

«Молодь квантових змін» — на Українському радіо Дніпра вийде цикл інтерв’ю з лідерами думок

30 лис. 2021

На Українському радіо Дніпра вийде цикл інтерв’ю з молодими політиками, громадськими діячами та лідерами думок «Молодь квантових змін». Розмови були записані в межах проекту «Молодіжна політична школа», який Суспільне Дніпра підтримує інформаційно.

Перший випуск «Молодь квантових змін» доступний в режимі онлайн уже цього тижня, в ефірі Українського радіо Дніпро слухайте розмови з молодими політиками та активістами – щовівторка з 17:00 після «Теми дня». У циклі інтерв’ю взяли участь представники різних політичних партій, відтак погляди будуть збалансованими, а громадські діячі транслюватимуть думки активного молодіжного сектору. 

Лейтмотив бесід, що звучатимуть в ефірі Українського радіо Дніпро: громадська активність, участь молоді у житті своєї громади, зокрема політичному, та які для цього існують інструменти. Своїми думками поділилися народна депутатка Світлана Заліщук, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, публіцист та блогер Віталій Портников, лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, народний депутат Роман Лозинський, народна депутатка Яна Зінкевич та інші. 

Слухати можна буде у ефірі Українського радіо Дніпра та на сторінці SoundCloud.

Зробити політику популярною серед молоді через навчання та залучення, модернізувати політичну культуру регіону такі цілі має освітній онлайн-курс «Молодіжна політична школа», організований ГО «САМ» і NDI (Національний демократичний інститут закордонних справ).  

Слухати Українське радіо Дніпра можна  онлайн на сайті філії та на частотах: 

  • Дніпро — 87,5 FM
  • Нікополь — 106 FM,
  • Кривий Ріг — 90,4 FM.